MENU

Over ons

Wie zijn wij?

Webshine is een jong webdesign bureau met focus op een persoonlijke en communicatieve aanpak. Wij bekijken samen met u wat we voor u kunnen betekenen, en op welke manier we uw idee tot realiteit kunnen omvormen.

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak

 

Wat bieden wij aan?

Hosting

Wij bieden hosting voor uw website aan, aan zeer voordelige prijzen. Nog geen idee over de domeinnaam van uw site? We bekijken dit samen!

Webdesign

Na een persoonlijk gesprek bekijken we de mogelijkheden van uw verwachtingen binnen uw budget. Elke klant en project is uniek, dus kunnen we geen vaste prijs op voorhand vermelden. Webshine werkt met WordPress, wat zorgt voor oneindig veel mogelijkheden qua layout en functies van uw website. Samen ontdekken we wat er het best bij u past.

Elk van onze nieuwe sites krijgt een responsive & mobile design, wat wil zeggen dat uw website op alle mogelijke schermen (smartphone, tablet, laptop, …) schittert, overzichtelijk en toegankelijk is.

Webshop, blog & varia

Daag ons uit! Naast websites staan wij ook te springen om webshops, blogs, portfolio’s, enz. te realiseren

Mailings & nieuwsbrieven

Wilt u uw klanten nog beter op de hoogte houden van acties, nieuwtjes of sluitingsdagen? Dan is een nieuwsbrief/mailing DE oplossing!

Opleiding

WordPress is een simpel Content Management Systeem (CMS) dat ervoor zorgt dat u compleet zelfstandig de inhoud van uw site kan beheren. Bij de oplevering van uw project ontvangt u een handleiding waarin alles uitgebreid uitgelegd staat. Uiteraard blijven wij tot uw beschikking voor verdere vragen.

Support

Wij streven voor een communicatieve en vlotte samenwerking. Heeft u na de opleiding nog vragen, dan kan u ons altijd bereiken. Spendeert u liever uw tijd aan uw eigen werk en laat u het beheren van de inhoud liever aan ons over? Ook dat is perfect mogelijk!