Niet alles verloopt altijd zoals gepland. Vraag maar aan Karolien van Face to toe. Ik had de eer om het geboortekaartje voor hun zoontje te ontwerpen, maar blijkbaar loopt dit niet van een leien dakje als zowel de klant als ontwerper zwanger zijn 😅

Zoals elke designer weet, moet je een goed voor druk vragen van je klant. “Controleer je nog even alle gegevens?”. “Staat het juiste adres er op?”. “Ja hoor, prima voor druk!”. Dan rest mij enkel nog de correcte geboortedatum, uur, gewicht en lengte in te geven, maar daarvoor wacht je dus op de baby.

En dan is de baby er … Vroeger dan verwacht

Geen enkel probleem, voor dit soort werk maak ik mij met veel plezier vrij! Toch nog eens alles dubbelchecken, en hop naar de drukker. Papa haalt de aankondigingen op terwijl mama zalig geniet van haar pasgeboren zoon.

En dan kreeg ik telefoon …

“Euh Lies, dat rekeningnummer op het kaartje klopt helemaal niet.”

Is het te wijten aan zwangerschapsdementie? Ik mag het hopen, want ik heb tot op de dag van vandaag nog steeds geen idee hoe dit is kunnen mislopen. Maar de “goed voor druk” was er, dus ik ging er van uit dat dit het correcte nummer was.

Het heeft echter geen zin om met de vinger te wijzen, dus we zijn meteen op zoek gegaan naar een gepaste oplossing.

De geboorte van Maxiem, en het “oeps-kaartje”

Samen met Maxiem, een keistoer doch schattig broertje voor Noémie, is het Webshine “oeps-kaartje” geboren. Want communicatie tussen 2 zwangere vrouwen kan blijkbaar al eens mislopen, en dat kan alleen maar tot grappige situaties zoals deze leiden (achteraf gezien dan toch …). Familie en vrienden vonden het alvast heel sympathiek.

Karolien en Thomas, bedankt voor jullie vertrouwen en ik wens jullie het allerbeste met jullie gezinnetje!

Oeps kaartje Maxiem

Like what you just read?
Zin om samen te werken?

Misschien ben je “getriggered” om een samenwerking aan te gaan na het lezen van deze blog. Laten we beginnen met een lekkere kop koffie/thee om elkaar beter te leren kennen, dan kunnen we jouw wensen overlopen.

Kopje?