Lies Pieters

30-something, mama van 2, duizendpootje

Webdesigner met een personal touch

Persoonlijk contact is voor mij heel belangrijk, maar jij wil waarschijnlijk ook graag weten wie er achter het laptopscherm werkt. Een korte intro, de rest overlopen we wel tijdens een persoonlijke gesprek.

Lies Pieters, qua professionele carrière gestart met een opleiding Grafische en digitale media – multimediaproductie om vervolgens op verschillende marketingafdelingen te werken. Dankzij deze verschillende inzichten ben ik een soort van manusje van alles geworden. Websites/webshops blijven nog steeds mijn hoofdactiviteit, maar mijn creativiteit houdt mij daar niet tegen. Af en toe teken ik graag eens buiten de digitale lijntjes en ontwerp ik een logo, een folder of een andere rariteit. Nooit gedacht dat ik bijvoorbeeld zoveel plezier zou halen uit het bedenken en samenstellen van mijn zoontje zijn doopsuiker (hint: het is gin geworden)

En nu jij!

Wat doe jij in het dagelijkse leven, waar ga je graag gaan eten op een zaterdagavond, wat is de visie van jouw onderneming, … Zoveel vragen die we maar beter face to face overlopen, anders kunnen er teveel e-mails volgen.

Niet zo’n grote babbelaar? Geen probleem, kom gerust genieten van een kop koffie of thee en dan vertel ik je waarom kiezen voor Webshine zeker geen slechte keuze is. Persoonlijk, hulpvaardig te allen tijde, ruimte voor een grap, … Let’s disconnect to connect!

Tijd voor een drankje
en een babbel?

Alle samenwerkingen beginnen met een simpel gesprek, dus waar wachten we op?
Vul hier enkele gegevens in en ik neem spoedig contact op om verder af te spreken.