Project omschrijving

Geboortekaartje Maxiem

Karolien, schoonheidsspecialiste van Face to toe te Lokeren en klant van Webshine, vroeg aan mij of ik eventueel ook geboortekaartjes ontwerp. Natuurlijk! Niets leuker dan één van de mooiste aankondigingen ter wereld te mogen ontwerpen.

Het was wel even slikken toen ik plots de naam zag verschijnen in ons privégesprek! Ik dacht met een dummy-naam te werken tot het kindje geboren was maar neen. BAM! Daar stond de naam van lieve Maxiem, en was ik één van de gelukkigen die het op voorhand wist.

Karolien en Thomas kozen voor een blauw ontwerp (gebaseerd op de kleur van de parels in hun attenties) gecombineerd met natuurlijke elementen. Het kaartje werd opgesplitst in 2 aparte delen: eentje voor de naam en een leuk gedichtje, het ander met alle praktische gegevens.

TOEPASSINGEN

ONTWERP KAARTJE

SAMEN MET

LEES HET VERHAAL VAN HET OEPS-KAARTJE

Gepersonaliseerd Webshine-slabbetje

Maxiem heeft de eer gehad om het eerste gepersonaliseerd Webshine-slabbetje in ontvangst te nemen. Zoals je kan zien op onderstaande foto was hij toch wat onder de indruk! Mama Karolien verzekerde mij echter dat hij er heel blij mee was.

Maxiem geboortekaartje
Slabbetje Webshine
Close-up geboortekaartje Maxiem

En er is meer!

WEB • GRAFISCH • VARIA

Tijd voor een drankje
en een babbel?

Alle samenwerkingen beginnen met een simpel gesprek, dus waar wachten we op?
Vul hier enkele gegevens in en ik neem spoedig contact op om verder af te spreken.